Udgivet 13.03.2023

Læsetid: ca. {0} minut[ter]

Podcasts om økologisk landbrug

ØKO-LYD giver dig ny viden om økologisk landbrug, og hjælper dig med at optimere produktionen og bæredygtigheden på din bedrift.

ØKO-LYD er en podcastkanal, og her udgiver Innovationscenter for Økologisk Landbrug løbende nye podcastafsnit og podcastserier.

Podcastserier på ØKO-LYD:

  • Hvad er regenerativt landbrug - 5 afsnit
  • Skovlandbrug med grise - 3 afsnit
  • Danske økologiske nødder - 2 afsnit

Lyt med og få tips og tricks samt inspiration fra bl.a. landmænd og økologikonsulenter. 

Podcastkanalen ØKO-LYD

Ud over podcastserierne i ØKO-LYD har Innovationscenter for Økologisk Landbrug også bidraget til to andre podcastserier, som du kan læse mere om og finde links til herunder.

Madaffaldets vej fra bord til jord

Madaffald er en ressource, som ifølge Casper Laursen fra Innovationscenter for Økologisk Landbrug, skal udnyttes til gødning til økologiske planteavlere.

Fra bord til jord er en podcast i 3 afsnit, hvor podcastproducent Peter Nordholm Andersen, Økologisk Landsforening, og datteren Filippa undrer sig over, at deres madaffald fra køkkenskabet i Risskov bare bliver sendt til forbrændingsanlægget i Lisbjerg ved Aarhus.

Podcast: Fra bord til jord (ØKOPOD, Økologisk Landsforening)

Ta' med på tur ud i det økologiske Danmark

Økologiske landmand arbejder hver dag for skabe gode økologiske råvarer med omtanke for dyr, jord og planter. I denne podcast i 8 afsnit møder vi de økologiske landmænd og andre eksperter, og vi får et indblik i de økologiske landmænds dagligdag og i deres arbejde for at udvikle fremtidens bæredygtige økologiske fødevarer.

Podcast: ØKOTRIP – på tur i økologien (Landbrug & Fødevarer)