Udgivet 11.01.2024

Læsetid: ca. {0} minut[ter]

Faremarksmanualen – opnå de bedst mulige produktionsresultater

Faremarksmanualen og de tilhørende faktaark er en vejledning til dig, der har ansvaret for eller arbejder i faremarken hos en økologisk griseproducent.

Manualen og faktaarkene har fokus på perioden fra etablering af farefolden til fravænning af pattegrisene. Faktaarkene er mobilvenlige og dermed lette at have med i faremarken.

Faremarksmanual og tilhørende faktaark 

Faktaarkene i den digitale faremarksmanual er lette at forstå med korte beskrivelser og mange billeder, der understøtter budskaberne. 

De digitale faktaark i faremarksmanualen er desuden velegnede til hurtigt at give nye medarbejdere et overskueligt indblik i de opgaver, der er forbundet med arbejdet med de økologiske grise. Samtidig giver faktaarkene medarbejderne mulighed for hurtigt at slå op på mobilen, hvis der opstår tvivl om opgaverne, når de er i faremarken.

Gode råd, tjeklister og regeloverblik for økologisk griseproduktion

Den digitale version af faremarksmanualens faktaark gør, at du let og hurtigt kan klikke dig frem til den information, som du har brug for. 

I faremarksmanualen og de digitale faktaark får du bl.a.:

  • gode råd til tjek og vedligehold af hegn
  • tjeklister for de daglige rutiner i faremarken før og efter faring 
  • guide til kuldudjævning
  • input til en foderstrategi for søerne i diegivningsperioden
  • step-by-step guide til fravænning 
  • oversigt over de gældende regler

Faremarksmanualen og de digitale faktaark er spækkede med illustrative billeder, og i de brugervenlige faktaark er der også videoer, der gør det let at forstå budskaberne. Samtidig finder du tjeklister undervejs i faktaarkene, som hjælper dig med at sikre, at alle opgaverne er løst, inden du forlader faremarken.