Fagmagasin om økologi

Abonner på ØKOLOGI - Inspiration til jordbruget

Innovationscenter for Økologisk Landbrug bidrager aktivt til udgivelsen af Økologi – Inspiration til jordbruget, der er Danmarks fagmagasin for økologiske landmænd og andre, der arbejder professionelt med økologi.

ØKOLOGI – Inspiration til jordbruget udkommer 10 gange om året, og i hvert nummer byder vi på aktuelt nyt for den økologiske landmand til brug i den daglige drift: de seneste opdateringer og den nyeste viden om planteavl, husdyr, teknik og økonomi. Temaer om udvalgte emner, som vi behandler nuancereret og dybdeborende, bringes fire gange om året.

Faglige skribenter i hele landet

Intet andet økologisk fagblad har skribenter i enhver krog af landet, der med specialiseret viden om økologi og fingeren på pulsen skriver til landmanden i øjenhøjde.

ØKOLOGI – Inspiration til jordbruget udgives af økologikonsulenterne i Dansk Landbrugsrådgivning i samarbejde med Innovationscenter for Økologisk Landbrug og Landbrug & Fødevarer.

Tegn abonnement

Abonner på fagbladet og få ny økologisk viden direkte i din postkasse og som epaper 10 gange om året. Hvis du vil abonnere på bladet, så udfyld formularen herunder.

Priser

  • Medlemmer af forening i DLBR og L&F: 1.090 kr. + moms om året (trykt + epaper)
  • Ikke-medlemmer: 1.250 kr. + moms om året (trykt + epaper)
  • Epaper: 990 kr. + moms om året
  • Studerende: 625 kr. + moms om året
  • Skole-abonnement (6 eksemplarer af hvert nummer): 1.330 kr. + moms om året
Indtast evt. en besked til Innovationcenter for Økologisk Landbrug

Kontakt os