Kirsten Holst Sørensen

Adm. direktør

+45 20 93 09 65

kirh@icoel.dk

Kirsten Holst Sørensen

”Vi ser frem til endelig at kunne komme i gang med arbejdet og forene kræfterne om at understøtte den grønne omstilling i landbruget og den danske, økologiske landbrugsudvikling og konkurrencedygtighed. Og så skal centeret bane vejen for, at Danmark bliver førende inden for økologisk innovation og bæredygtighed, så vi bevarer vores økologiske forspring ind i fremtiden, ” siger Per Kølster, formand for Økologisk Landsforening.

Innovationscenteret vil arbejde målrettet med at Danmark skal fastholde sin positionen som verdens førende økologiland. Blandt andet ved at stå i spidsen for klimaløsninger til landbruget, der skal sikre, at økologisk landbrugsproduktion kan reducere sit klimaaftryk og blive klimaneutralt i 2050.

”Med Innovationscenter for Økologisk Landbrug samler vi den ypperste faglighed og viden om økologisk landbrugsproduktion. Vores mål at sikre et fremtidigt vækstpotentiale for økologien og sikre økologiens udvikling, ikke mindst på klimaområdet,” siger Hans Erik Jørgensen, som er formand for Landbrug & Fødevarers Økologisektion.

Gå tilbage til oversigten