Temadag: Nødder med danske rødder

Velkommen til temadag om nøddeproduktion i Danmark. På dagen får du indsigt i den vigtigste viden om etablering og drift af nøddeplantage, gode råd fra praksis samt ønsker og perspektiver fra aftagere.

Om arrangementet

Få faglig viden fra teori og praksis og mulighed for at netværke med andre etablerede og potentielle nøddeproducenter, smage nøddeprodukter og få inspiration til din egen produktion.

Program

09:30: Kaffe og morgenbrød.

09:50: Velkomst og program v/ Eva Bräuner Sørensen, Specialkonsulent, SEGES Innovation P/S.

Del 1: Etablering og drift af plantage

10:00: Planlægning af plantagen: Dyrkningssystem, plantevalg, etablering, beskæring v. Lasse Lose, Teamleder på Pometet, og Helle Mathiassen, Konsulent, HortiAdvice.

10:45: Høst og efterbehandling: valg af maskineri v. Lasse Lose og Helle Mathiassen.

11.00: Praktiske erfaringer fra etablering og drift af nøddeplantage v. Lasse Dalby, Danske Nødder.

11:45: Netværks-session og dialog om maskinfællesskaber, erfagruppe mm.

12:15: Frokost og fortsat netværks-session.

Del 2: Afsætning

13:00: Ønsker og perspektiver fra aftagere v. Mads Lønnberg, Direktør for Nøddebazaren og Anne Cathrine Christensen, Køkkenchef på Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference. 

14:00: Smagsmarked: producenter opfordres til at medbringe smagsprøver fra bedriften.

15:00: Tak for i dag.

Pris og tilmelding

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig her på siden senest 19. november.

Tilmeldingsfrist overskredet.