Landsortens Markvandring 2025

Kom og oplev, hvad vores vilde økologiske kornsorter kan gøre i din mark, din mølle, dit brød, din mad og din spiritus.

Foto: Henriette Winther

Om arrangementet

Landsorten byder landmænd, møllere, bagere, kokke, brygmestre og kornnørder velkommen til en festlig sommerdag i marken.

Program

11.00: Velkommen til Landsortens Markvandring v. Emilie Berning, Landsortens Forperson

11.15: FLOUR POWER - Landsortens bomstærke brødhvede som snart rejser sig v. Johan Siboni Lund, Landsorten

11.30: Landsortens visioner for fremtidens økologiske korn og mel i Danmark v. Henriette Winther, Landsorten

12.00: KORNFROKOST til alle med Landsortens korn, lokale drikkevarer og masser af vand. Tilberedt af kok Oliver Bendi, tidl. køkkenchef på Svinkløv Badehotel.

13.00: Varme brugererfaringer med genoplivede vestjyske BORRIS RUG - i marken, i møllen, i brød og mad samt whisky!

13.30: Markvandring i Landsortens forsøgsmark med over 40 forskellige kornsorter, der alle har forskellige egenskaber i dyrkning, smag, sundhed og anvendelsesmuligheder. Bliv klogere på korn til din mark, din mølle, dit brød, din mad og din spiritus – v. Anders Borgen & Johan Siboni Lund

15.00: Tak for i dag. 

Tilmelding

Tilmelding senest 10. juni til henriette@landsorten.dk.

Pris for deltagelse

220 kr. for markvandring, oplæg, frokost og drikkevarer 150 kr. for markvandring, oplæg, frokost og drikkevarer for medlemmer af Landsorten.