8. april 2022, af Linda Rosager Duve

Samdyrkning af økologiske afgrøderVi har brug for din hjælp

Erfaringerne med dyrkning af økologiske multiafgrøder til kvægfoder er begrænsede i Danmark. Derfor er Innovationscenter for Økologisk Landbrug sammen med økologiske landmænd og økologirådgivere i gang med at udvikle bæredygtige og innovative løsninger til samdyrkning af afgrøder, der øger de økologiske mælkeproducenters selvforsyningsgrad.

Vær med i konkurrencen

Deltag i spørgeskemaundersøgelsen og hjælp os med at indsamle endnu mere viden og endnu flere erfaringer om samdyrkning af hovedafgrøder og efterafgrøder/udlæg under danske forhold, hvor afgrøderne bruges som foder i malkekvægsbesætninger.

Når du deltager i spørgeskemaundersøgelsen, er du med i lodtrækningen om en plads på vores inspirationstur til Tyskland den 31. maj - 1. juni 2022.Hvis du bliver den heldige vinder, så er både rejseudgifter og forplejning betalt.

Du skal sende din besvarelse senest fredag den 29. april. Vinder af billet til inspirationstur udtrækkes mandag den 2. maj. Vinderen får direkte besked.

Del din viden

Din viden og erfaring vil sammen med de øvrige besvarelser af spørgeskemaundersøgelsen blive brugt til at informere og inspirere andre producenter til at komme i gang med samdyrkning af afgrøder. På den måde bliver din og andre producenters viden bredt ud og kommer mange andre producenter til gavn.

Kontakt

Julie Henriksen

Julie Cherono Schmidt Henriksen, T 2939 4648, jcsh@icoel.dk

Promilleafgiftsfonden
Luk (Esc)