24. maj 2022, af Karen Munk Nielsen

Ny specialkonsulentskal styrke international profil

Maria Alejandra Escobar er ansat i Innovationscenter for Økologisk Landbrug som specialkonsulent med fokus på internationale opgaver.

Maria Escobar stammer fra Columbia, hvorfra hun har en bachelor i økologi og landdistrikt-studier. Efterfølgende har hun taget en master ved Bonn Universitet i landbrug og ressourceforvaltning. Hendes speciale er recirkulering af næringsstoffer fra spildevand, herunder potentiel risiko for akkumulering af hormoner og medicinrester i jord og planter og konsekvenserne for humant konsum.

"Efter ophold i Tyskland og en udvidet barselsorlov er jeg glad for at genoptage mit professionelle virke. Jeg ser frem til at arbejde i krydsfeltet mellem forskning og implementering og styrke Innovationscenter for Økologisk Landbrugs internationale profil”, siger Maria Escobar.

Og det er en prioriteret opgave, pointerer direktør Kirsten Holst :

”Innovationscenter for Økologisk Landbrug ønsker at styrke sit internationale arbejde såvel via partnerskaber som opgaver i udlandet. Derfor er jeg glad for at have fået Maria med på holdet. Hendes viden og kompetencer støtter såvel vores bæredygtighedsarbejde som den internationale satsning, vi er ved at bygge op.”

Maria Escobar er bosat med sin familie ved Viborg.

Maria A Escobar Kamn Web

Foto: Karen Munk Nielsen

Kontakt

Maria A. Escobar

2933 6272 ,

Luk (Esc)