17. oktober, af Linda Michelle Handrup

Ny konsulenti team Klima og natur

Innovationscenter for Økologisk Landbrug har ansat Johan Albertsen som ny konsulent i team Klima og natur.

- Vi er meget glade for at få Johan på holdet, da hans faglige og personlige interesser er at arbejde med og udvikle bæredygtige løsninger, lyder det fra teamleder Julie Cherono Schmidt Henriksen.

Johan Albertsen har en kandidatgrad i Miljø- og ressourcemanagement fra Syddansk Universitetscenter og er bachelor i Statskundskab fra Aarhus Universitet. Han kommer derfor med en særdeles relevant værktøjskasse i form af metoder til beregning af livscyklusanalyser, bæredygtige forretningsanalyser, statistik, ressourceøkonomi og GIS mapping.

- Vi skal i innovationscenteret – og specielt i Klima og natur-teamet – undersøge, hvordan vi bedst kan bruge disse værktøjer. Det gælder i forhold til beregninger og evalueringer af bæredygtighed med fokus på specielt klima og biodiversitet og i den store sammenhæng til ESG-dokumentation, forklarer teamlederen.

Og Johan Albertsen glæder sig til at komme i gang med arbejdet.

- Jeg er glad for den varme modtagelse, jeg har fået af søde og rare kollegaer. Jeg glæder mig til at bidrage til at udarbejde et data- og beregningsgrundlag for livscyklusanalyser på økologiske landbrug og til generelt at få endnu større praktisk indsigt i den økologiske landbrugsproduktion, siger han.

Johan Albertsen

Kontakt

Johan Albertsen

Konsulent

Bæredygtighedsanalyser, LCA, GIS, ressourceøkonomi

Luk (Esc)