23. august 2022

Ny konsulenti team Husdyrsystemer

Innovationscenter for Økologisk Landbrug har pr. 15. august ansat Ann-Sofie Krogh Andreassen som konsulent i team Husdyrbrugssystemer, hvor hun bl.a. skal arbejde med egnede økologiske strøelsesmaterialer til kvæg.
Ann-Sofie er agrobiolog fra Aarhus Universitet med speciale i kvæg og bæredygtig slagtekalveproduktion.

– Vi er glade for, at vi nu har fået ansat Ann-Sofie som konsulent. Ann-Sofie skal styrke vores indsats på husdyrområdet – herudover skal hun være støttende i vores arbejde med regler. Det er et kompliceret område, hvor der løbende kommer flere og flere opgaver, som skal have vores bevågenhed, siger Peder Bligaard, vicedirektør i Innovationscenter for Økologisk Landbrug.

Ann-Sofie Krogh Andreassens faglige interesse spænder bredt fra adfærd over ernæring og fodring til stald- og udendørssystemer.

- Jeg er glad for at få mulighed for at arbejde målrettet med at udvikle det økologiske kvægbrug. Der er stort fokus på at gøre landbruget mere klimavenligt, og jeg ser frem til at være med til at udvikle løsninger, der kan bidrage til det uden at gå på kompromis med dyrevelfærden, siger Ann-Sofie K. Andreassen.

Hun kender allerede både arbejdsplads og kolleger, da hun de seneste to år har været studentermedhjælper først i SEGES Økologi Innovation og senest i Innovationscenter for Økologisk Landbrug.

Kontakt

Ann-Sofie K. Andreassen

Konsulent

Kvæg, dyrevelfærd

Luk (Esc)