8. marts 2022

Ny medarbejderLinda M. Handrup er ansat som ansvarlig for presse og kommunikation

Linda Handrup er 1. marts ansat som ansvarlig for presse og kommunikation i kommunikationsteamet i Innovationscenter for Økologisk Landbrug.

Linda Handrup kommer fra en stilling som kommunikationsmedarbejder på Randers HF & VUC og har stor erfaring med pressehåndtering, kommunikationsstrategi og formidling til web og sociale medier.

”Vi er glade for at kunne styrke vores kommunikation til landmænd og rådgivere med en erfaren kapacitet som Linda. Vores ambition er, at Innovationscenteret skal være synligt i både ind- og udland som center for udvikling og nytænkning af økologien, og det arbejde skal Linda stå i spidsen for sammen med de øvrige medarbejdere i centrets kommunikationsteam,” siger direktør Kirsten Holst.

Linda Handrup er uddannet cand.mag. i nordisk og medievidenskab med en tillægsuddannelse i journalistik og er bosat med sin familie på Djursland. Kendskabet til økologi stammer fra opvæksten i Thy på en økologisk kvæggård.

”Jeg føler mig rigtig godt taget imod af mine nye kolleger, og jeg glæder mig utrolig meget til at bruge mine kompetencer for en sag, jeg virkelig brænder for ved at være med til at fremme udviklingen og synligheden af det økologiske landbrug. Mine forældre var med i den lille gruppe af landmænd, der i sin tid etablerede Thise Mejeri, og jeg har stor respekt for de værdier og principper, økologien bygger på,” siger hun.

Linda Handrup Web

Kontakt

Linda M. Handrup , 3023 3710, limh@icoel.dk

Luk (Esc)