Sæt pris på økologiske tyre- og krydsningskalve

Kom til et spændende netværksmøde med fokus på økologiske tyre- og krydsningskalve

Om arrangementet

Vi inviterer dig til et spændende netværksmøde med fokus på økologiske tyre- og krydsningskalve i regi af projektet GrOBEat II

Dagsorden

  • Fladhøjgård I/S v. Thomas Thomsen og Per Tinghøj Jensen, Økologiske studeproducenter vil dele deres erfaringer og samarbejde med økologiske mælkeproducenter. Hør hvordan partnerskaber mellem landmænd kan fremme bæredygtighed og økonomisk styrke.

  • Troels Kristensen, seniorforsker AU vil fortælle om resultaterne fra projektet GrOBEat, som har undersøgt potentialet i opfedning af økologiske tyre- og krydsningskalve fra ammetanter på græsbaseret foder med forskellige slagtealdre.

  • Ole Andresen, Økologisk studeproducent samt medlem af Kød og Naturgræsser udvalget hos Økologisk Landsforening fortæller om grundlaget for kalvenoteringen som basis for en dialog om mulighederne for at skabe værdi i hele kæden, på afkom fra malkekøer.

  • Efter oplæggene kan du deltage i en spændende debat mellem mælkeproducenter og studeproducenter. Dette er din mulighed for at skabe forbindelser, dele ideer og finde nye samarbejdsmuligheder.


Pris for at deltage

Arrangementet er gratis, men tilmelding er påkrævet i forhold til forplejning.

Tilmelding

Tilmelding senest den 12. december 2023 via formularen herunder.

Yderligere information

Iben Alber Christiansen, E-mail: iben@icoel.dk, telefon 6197 4909.

Tilmelding til Sæt Pris på Økologiske Tyre- og Krydsningskalve