Lær om skovlandbrug på høstmarked

På høstmarked hos Øko Ged & Grønt kan du i år lære mere om skovlandbrug, når Innovationscenter for Økologisk Landbrug og projekt ROBUST inviterer til en dag i træernes tegn.

Skovlandbrug er ikke et nyt fænomen. Traditionelle landbrugssystemer verden over har historisk set været indrettet med forskellige former for skovlandbrug, og også i de danske landbosamfund har der været både træer i markerne og landbrug i skoven frem til slutningen af 1700-tallet, hvor skovreformer bl.a. påbød en adskillelse af skov og mark. Men der er gode grunde til en genintroducere træerne i marken. Faktisk er skovlandbrug muligvis svaret på, hvordan vi kan skabe fremtidens landbrug, som rummer de funktioner, vi udover fødevareproduktion har brug for, såsom kulstofbinding for klimaet og plads til biodiversiteten.

I forbindelse med Høstmarked er der hos Øko Ged & Grønt mulighed for at høre mere om fænomenet skovlandbrug og træernes effekter, at være med til at plante træer og lære, hvordan man gør og at få et træ med hjem til haven.

Vi ses til høstmarked hos Øko Ged & Grønt!

Tid

3 - 4 september 2022

10.00 - 14.00

Lokation

Øko Ged & Grønt
Trustrupvej 10
8350 Hundslund

Rutevejledning

Arrangør

Innovationscenter for Økologisk Landbrug

Pris og tilmelding

Det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig.

Kontaktperson

Janni Granger, jabp@icoel.dk

Luk (Esc)