Integration af frilandsgrønsager i økologisk planteavlsproduktion
Hvordan udvikler vi den økologiske planteproduktion, så der kan dyrkes flere frilandsgrønsager til plantebaserede fødevarer i fremtiden?

Om arrangementet
Du er inviteret til workshop sammen med andre skarpe fagpersoner på området for at sætte fokus på barrierer og muligheder ved integration af frilandsgrønsager i økologisk planteavl.
Program
09.00: Velkomst og mål for mødet v. Maja Eline Petersen, Innovationscenter for Økologisk Landbrug
09.15: Efterspørgsel på økologiske grønsager og fremtidige afsætningsmuligheder v. Falke Løvsø, Gasa Nordgrønt
09.35: Plenum, spørgsmål og diskussion
09.45: Opstart af grønsagsproduktion: erfaringer, udfordringer og muligheder v. Marie Junker Boesen, Høsteriet
10.00: Pause
10.15: Hvad skal der til for at fremme dyrkning af lokalt producerede økologiske grønsager? Oplæg til gruppearbejde v. Richard de Visser, HortiAdvice
10.30: Gruppearbejde
11.30: Opsamling på gruppearbejde v. Richard de Visser
12.00: Opsamling og det videre arbejde v. Maja Eline Petersen
12.15: Frokost
13.00: Tak for i dag!
Mere Økologisk Frugt og Grønt
Workshoppen afholdes som en del af projekt Mere Økologisk Frugt og Grønt, som er støttet af Fonden for Økologisk Landbrug.
