Integration af frilandsgrønsager i økologisk planteavlsproduktion

Hvordan udvikler vi den økologiske planteproduktion, så der kan dyrkes flere frilandsgrønsager til plantebaserede fødevarer i fremtiden?

Sidsel Birkelund Schmidt

Om arrangementet

Du er inviteret til workshop sammen med andre skarpe fagpersoner på området for at sætte fokus på barrierer og muligheder ved integration af frilandsgrønsager i økologisk planteavl. 

Program

09.00: Velkomst og mål for mødet v. Maja Eline Petersen, Innovationscenter for Økologisk Landbrug

09.15: Efterspørgsel på økologiske grønsager og fremtidige afsætningsmuligheder v. Falke Løvsø, Gasa Nordgrønt 

09.35: Plenum, spørgsmål og diskussion

09.45: Opstart af grønsagsproduktion: erfaringer, udfordringer og muligheder v. Marie Junker Boesen, Høsteriet 

10.00: Pause

10.15: Hvad skal der til for at fremme dyrkning af lokalt producerede økologiske grønsager? Oplæg til gruppearbejde v. Richard de Visser, HortiAdvice

10.30: Gruppearbejde

11.30: Opsamling på gruppearbejde v. Richard de Visser

12.00: Opsamling og det videre arbejde v. Maja Eline Petersen

12.15: Frokost

13.00: Tak for i dag!

Mere Økologisk Frugt og Grønt

Workshoppen afholdes som en del af projekt Mere Økologisk Frugt og Grønt, som er støttet af Fonden for Økologisk Landbrug.