Græsprotein og efterafgrøder i praksis

Græsprotein og efterafgrøder i praksis – demodag på Ausumgaard

Bliv opdateret på, hvor langt vi er kommet med udvinding af protein fra afgrøder som græs, kløver og lucerne og vær med til at bedømme de kommende muligheder og perspektiver.

Den 6. oktober kan du på Ausumgaard opleve maskiner til græshøst, udvinding af protein fra frisk græs samt høre om brugen af efterafgrøder, og hvordan de også kan tænkes ind i bioraffineringen til fremstilling af gødning. Dagens program starter i et efterafgrødeforsøg ved Aulum.

Foruden demonstration vil der også være mulighed for at høre om de øvrige aktiviteter i projekterne Græs-prof, TailorGrass og Kraftige efterafgrøder.

Tid

6. oktober 2022

10.00 - 15.00

Lokation

Ausumgaard
Holstebrovej 101
7560 Hjerm

Rutevejledning

Arrangør

Ausumgaard, SEGES Innovation og Innovationscenter for Økologisk Landbrug

Pris og tilmelding

Det er gratis at deltage, men af hensyn til forplejning, skal vi have din tilmelding senest fredag den 30.september. Tilmeld dig via formularen herunder.

Hvis du ikke kan se tilmeldingsformularen skal du klikke ind på https://icoel.dk/cookies/ og ændre dit samtykke til "Tillad alle".

Kontaktperson

Erik Fog, landskonsulent, eikf@icoel.dk, tlf. 51 80 86 69

Kira Kalsen Nissen, kikn@seges.dk, tlf: 22 95 61 51

Find vej

Tilmeldte får tilsendt kort med placering / parkering ved henholdsvis efterafgrødeforsøg og bioraffineringsanlæg.

Tilmelding

Projektstøtte

Arrangementet er en del af projekterne Græs-prof og TailorGrass der er støttet af Grønt Udviklings- og Demonstrationsprogram (GUDP) under Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri og projekt Kraftige efterafgrøder støttet af Promilleafgiftsfonden for Landbrug.

Luk (Esc)